Zajęcia Kulinarne z edukacją żywieniowa
Wiek 7-12 lat – edukacja żywieniowa poprzez gotowanie. Na zajęciach poznamy
proste techniki kulinarne, świadomość zdrowego żywienia i aktywności fizycznej.
Podczas zajęć powstaną zdrowe kulinarne przekąski na każdą okazję. 1x w tygodniu
1 godzina cena 130 msc. Grupa do 15 osób
12-14 lat- edukacja żywieniowa poprzez gotowanie. Świadomość zdrowego żywienia
i aktywności fizycznej. Techniki motywacji i samoakceptacji. Podczas zajęć powstaną
zdrowe sałatki, przekąski na każdą okazję. 1x w tygodniu 1 godzina cena 130 msc.
Grupa do 15 osób
15-18 lat- edukacja poprzez gotowanie. Zdrowe żywieni, aktywność fizyczna.
Techniki motywacji, akceptacji samego siebie. Edukacja na temat zaburzeń
odżywiania. Podczas zajęć powstaną zdrowe sałatki, przekąski, a także lunchboxy
do szkoły. 1 x w tygodniu 1 godzina cena 130 zł msc. Grupa do 15 osób
Dorośli- edukacja poprzez gotowanie. Zdrowe żywieni, aktywność fizyczna. Techniki
motywacji, akceptacji samego siebie. Edukacja na temat racjonalnego żywienia,
bilansowania posiłków. Podczas zajęć powstaną zdrowe sałatki, przekąski na każdą
okazję, słodkości, a także lunchboxy do pracy. 1 x w tygodniu 1 godzina cena 130 zł
msc. Grupa do 15 osób
Zajęcia prowadzi Pani Marta Temperowicz
Dyplomowany dietetyk, psychodietetyk. Studentka studiów magisterskich z dietetyki i studiów magisterskich z psychologii. Pracownik Onko-derm, Szpitala Rehabilitacyjnego w Czarnieckiej Górze,
Niepublicznego Technikum Zawodowego ZDZ Końskie. Pasjonat gotowanie, autor e-booków kulinarnych i dawny właściciel cateringu dietetycznego Green Box.
Jako dietetyk pracuję z dziećmi, młodzieżą i dorosłymi z różnymi problemami klinicznymi lub zaburzeniami odżywiania.